SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Doyurucu özellikteki lezzetlere büyük ilgi

Bu haber 05 Şubat 2023 - 23:22 'de eklendi.

Kahve Diyarı’nın bir süre önce yenilenen ve büyük ilgi gören menüsünde yer alan burgerler, pizza çeşitleri, quesadilla ile wrap seçenekleri kendine has lezzetleriyle fark yaratıyor.

TORRİLLA ekmeği arasında mexican sos ile sotelenmiş et ve cheddar sosla hazırlanan etli quesadilla müşterileri cezbederken, Meksika Mutfağı’nın vazgeçilmez lezzeti olan wrap ise tortilla ekmeği, enfes malzemelerle bir araya geliyor. Dilerseniz etli, dilerseniz tavuklu olarak sunuluyor.

SEÇİMİN tamamen müşteriye ait olduğunu ifade eden Torbalı Kahve Diyarı yetkilileri, quesadilla ve wrap seçeneklerinin doyurucu özelliğe sahip olduğunu anlattı.

DÖRT peynirli pizza seçeneğinin yanı sıra geleneksel pizza, margarita pizza ile karışık pizzanın ise ‘tadına doyulamayacak kadar nefis’ olduğunu anlatan yetkililer, “Burger çeşitleri ise diyar ve beğendili olarak ikiye ayrılıyor. Fiyatlarımız her bütçeye hitap edebilecek düzeyde tutuyoruz. Böylece her kesimden misafirlerimize hitap edebiliyoruz. Tüm Torbalı halkını Sadık İleri Bulvarı üzerinde bulunan mekanımıza bekleriz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.