SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Doruk Store Torbalı pazarına açıldı

Bu haber 11 Eylül 2021 - 23:56 'de eklendi.

Yerli Üretim Led Smart televizyon satışı yapacak olan Doruk Store Torbalı Mahallesi’nde açıldı.

2011 yılında İzmir Karabağlar ilçesinde kurulan Doruk Store, Torbalı pazarına açıldı. Yerli Üretim Led Smart televizyon satışı alanında uzmanlaştıktan sonra Torbalı Mahallesi Dokuz Eylül Caddesi üzerinde 110 metrekare mağazada faaliyete geçen firma, ilçe halkının hizmetine girdi. İşletmeci Muharrem Dağ, teknolojik ürünlere sahip olmak isteyenleri beklediklerini dile getirdi.

AYNI GÜN TESLİM VE KAPIDA ÖDEME

DENEYİMLİ firma, televizyon sektöründe yeni nesil teknoloji özellikleri ile yerli markaları bir arada toplayarak rakipleri arasında ciddi fiyat farkı ortaya çıkardı. Aynı gün teslim ve kapıda ödeme seçenekleri ile müşterilerine büyük kolaylıklar sağlayan Doruk Store, ürünlerini dorukstore.sahibinden.com adresinden satışını da yapıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.