SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dört sandığın tamamından beyaz liste çıktı

Bu haber 07 Temmuz 2023 - 23:57 'de eklendi.

CHP Torbalı’da delege seçim maratonu dördüncü gününde Atatürk, Karşıyaka, Yemişlik ve Yedi Eylül Mahalleleri seçimleriyle devam etti. Övünç Demir liderliğindeki Beyaz Liste, dört mahallede de sandıktan çıkarak 19 delege daha kazandı. Böylece geride kalan 10 mahalle seçiminin tamamını kazanan Beyaz Liste, toplam delege sayısını da 200’e yükseltti

CHP Torbalı da dört gündür devam eden delege seçimi maratonunda bu akşam Atatürk, Karşıyaka, Yemişlik ve Yedi Eylül Mahalleleri Delegelerini belirlemek için CHP üyeleri sandık başına gitti. Hafta başından bu yana 6 mahallenin delegelerini belirlemek için kurulan sandıkların hepsinden açık ara farkla öne çıkan Beyaz Liste, bugün de kurulan 4 sandıktan zaferle ayrıldı. Torbalı’nın 60 mahallesinden 400 delegenin seçileceği yarışın dördüncü günü geride kalırken Atatürk, Karşıyaka, Yemişlik ve Yedi Eylül Mahallelerinde sandık sonuçlarının ilan edilmesiyle birlikte mevcut İlçe Başkanı Övünç Demir’in Beyaz Listesi 200 delegeye ulaşırken, Mesut Güler’in Mavi Listesi ise henüz delege kazanamadı.

10 MAHALLENİN TAMAMINDA BEYAZ LİSTE KAZANDI

İLÇE Kongresi’nde 7 delege ile temsil edilecek olan Atatürk Mahallesi’nde kullanılan 125 oyun 84’ünü alan Beyaz Liste karşısında Mavi Liste ise 41 oy alabildi. İlçe Kongresi’nde 6 delege ile temsil edilecek olan Yedi Eylül Mahallesi’nde tek liste olarak seçime giren Beyaz Liste kullanılan 33 oyun tamamını aldı. İlçe Kongresi’nde 4 delege ile temsil edilecek olan Yemişlik Mahallesi’nde kullanılan 35 oyun 31’ini alan Beyaz Liste karşısında Mavi Liste ise 4 oy alabildi. Bu sonuçla Beyaz Liste bugüne kadar 10 mahallede gerçekleşen delege seçimlerinin tamamında kazanarak, tekrar edilmesi çok güç bir başarıya da imza atmış oldu ve 200 delegeye ulaştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.