SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dört gözle beklenen yağmur bu hafta yağacak

Bu haber 31 Ekim 2023 - 16:10 'de eklendi.

Yağmur bekleyen Torbalılılara meteorolojiden güzel haber geldi. Sıcak havalar yerini serin ve yağmurlu havaya bırakacak. Torbalı’da hava durumu nasıl olacak? İşte yanıtı…

YAĞMUR bekleyen Torbalılılara meteorolojiden güzel haber geldi. Sıcak havalar yerini serin ve yağmurlu havaya bırakacak. 30 Ekim Pazartesi günü yani bugün Torbalı’da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. En yüksek sıcaklık ise 27 dereceye yükselecek. 31 Ekim Salı günü de parçalı bulutlu bir hava etkili olmaya devam edecek.

EN yüksek sıcaklık 26 derece olarak ölçülecek. 1 Kasım Çarşamba günü parçalı bulutlu bir hava etkisini sürdürürken, sıcaklık ise yine 26 derece olacak. 2 Kasım Perşembe günü ise yağmur geliyor. Torbalı’da gök gürültülü ve yağmurlu bir hava etkili olacak. Sıcaklık ise 23 dereceye düşecek.

3 KASIM Cuma günü yağmur yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakcak. En yüksek sıcaklık ise 26 derece olacak. 4 Kasım Cumartesi günü ise yağmur yeniden dönecek. Cumartesi günü sıcaklık 27 derece olsa da gökrültülü ve yağmurlu bir hava etkili olacak. 5 Kasım Pazar günü ise sıcaklık düşüyor. 22 dereceye kadar düşen sıcaklığa yağmur da eşlik edecek. 6 Kasım Pazartesi günü yine yağmur etkili olacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.