SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dönüştürüyorum kirletmiyorum

Bu haber 10 Mart 2022 - 20:51 'de eklendi.

Torbalı İlçesi Okulları projeleriyle göz doldurmaya devam ediyor. Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin “Dönüştürüyorum Kirletmiyorum” isimli proje açılışı okulun konferans salonunda gerçekleştirildi.

DİN Öğretimi Genel Müdürlüğünün “ERDEM PROJESİ” kapsamında,  Okul Müdür Yardımcıları Didem Karakaya ve Nuriye Şahin’in yürütücüsü olduğu “Dönüştürüyorum, Kirletmiyorum ”isimli proje, hem öğrenci, hem velilere yönelik orijinal çalışmaları bünyesinde barındırıyor. Planlanan etkinlikler arasında öğrencilerle “Ekolojik Sorunlara İslam Odaklı Yaklaşımlar” adlı kitap okunarak, kitap üzerine beyin fırtınası yöntemiyle öğrencilerden çözüm önerileri üretmeleri, Cam Geri Dönüşüm Tesislerine geziler düzenlenmesi, İslam ve Ekoloji konusunda alanında uzman akademisyenlerin katılımıyla çevrimiçi ve yüz yüze seminerler yapılması, okul bünyesinde Dönüşüm Atölyeleri kurulması, geri dönüşüme bölge halkını özendirmek amacıyla 5lt atık yağ getirene 1 kg Arap Sabunu gibi takas kampanyaları düzenlenmesi yer alıyor.

AÇILIŞ PROGAMINA İL VE İLÇEDEN BÜYÜK İLGİ

PROJENİN Açılış Törenine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tahir Büdün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Torbalı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Ökmen, okulun kurucu müdürü Mustafa Er, okula adını veren Şehidimizin Annesi Züleyha Tokur ve Babası Mehmet Tokur ile İlçe Okullarının Müdürleri katıldı. Okul Müdürü Meryem Körhasan proje ile ilgili yapılan çalışmaları desteklediklerini ve okulu başarıya götürecek yeni çalışmalar planladıklarını ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.