SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dönerin en lezzetli durağı Öncü Döner Torbalı’da açıldı

Bu haber 24 Kasım 2023 - 7:28 'de eklendi.

13 yıllık marka olan Öncü Döner İzmir’deki 7., Torbalı’daki ilk şubesini önceki gün itibariyle açtı. Ertuğrul Mahallesi Kazımdirik Caddesi zerinde hizmet verecek olan deneyimli işletmenin Türkiye’nin 81 ilinin 77’sinde şubesi bulunuyor.

KAZIMDİRİK Caddesi üzerindeki Ankara Mobilya yanında (eski Özşanal yeri) faaliyetine başlayan Öncü Döner’de 11 deneyimli personel görev yapacak. Aynı anda 60 müşteriye hizmet verebilecek kapasiteye sahip olan firmada, açılışa özel indirimler de uygulanacak.

KATKI MADDESİ KESİNLİKLE YOK!

ET ve tavuk servisi yapılan işletmenin mutfağında ise çok özel soslar kullanılıyor. Özellikle doğal mayonez ve doğal sosuyla ürünlerine lkezzet katan Öncü Döner, hiçbir ürününde katkı maddesi de kullanmıyor. Öncü Döner’in sunduğu lezzetler sadece et dönerle sınırlı değil. Tavuk dürümler, et dürümler ve çeşitli kombo menülerle her kesime hitap eden Öncü Döner, bütçe dostu fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Torbalı halkı, artık bu yeni mekanda hem et hem de tavuk dönerin en lezzetli hallerini tadabilecek.

İLÇE HALKININ GÖNLÜNDE VE DAMAK ZEVKİNE TAHT KURMAYA HAZIRLANIYOR

İSKENDERUN usulü dönerin özel sosu ve eşsiz lezzeti, Öncü Döner’i Torbalı’da döner severlerin yeni favorisi yapmaya aday gösteriyor. Geleneksel lezzetlerin modern sunumuyla Öncü Döner, Torbalı halkının gönlünde ve damak zevkine taht kurmaya hazırlanıyor. Yapılan açıklamada, tüm Torbalı halkını mekanlarında sunulan eşsiz lezzetlerden uygun fiyatla yararlanmaya davet edildi.

Sipariş için : 0232 856 00  05 No’lu telefonu arayabilirsiniz…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.