SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dolandırıcılığa karşı belediyeden açıklama

Bu haber 27 Eylül 2022 - 2:07 'de eklendi.

Torbalı’da işadamlarını arayan ve kendini Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu olarak tanıtan dolandırıcılar yardım adı altında işadamı ve fabrikatörleri para isteyerek dolandırıcılığa kalkıştı

TORBALI’DA son günlerde önemli bir dolandırıcılık girişiminin gerçekleştiği öğrenildi. İlçede yaşayan işadamlarını arayan ve kendini Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu tanıtan dolandırıcılar yardım adı altında vatandaştan para istediği yönünde şikayetler gelmeye başladı. Özellikle Yazıbaşı ve Pancar’da faaliyet gösteren firmaları hedef alan dolandırıcılara karşı Torbalı Belediyesi’nden uyarı geldi.

BELEDİYEDEN UYARI

DAHA önce de defalarca benzer bir girişimin olduğu olayla ilgili Torbalı Belediyesi yardım talebinde bulunan dolandırıcılara karşı uyarıda bulundu. Torbalı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Torbalı Belediye Başkanımız Mithat Tekin ve Başkan Yardımcımız Ali Yakupoğlu’nun ismi kullanılarak ilçemizde faaliyet gösteren firmalardan yardım talebinde bulunulduğu konusunda bazı şikayetler aldık. Torbalı halkının yardım talebinde bulunan bu dolandırıcılara itibar etmemesi kamuoyuna saygı ile duyurulur” açıklaması yapıldı. Torbalı’da faaliyet gösteren şirketlerin tüzel kişileri, yönetici, idarecilerini ve Torbalı vatandaşları bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyaran Torbalı Belediye Başkanlığı, bu tip girişimlerin de emniyet birimlerinin takibinde olduğunu bildirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.