SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dolandırıcıların yeni oyunu WhatsApp üzerinden…

Bu haber 20 Ocak 2024 - 0:35 'de eklendi.

Dolandırıcılar WhatsApp üzerinden yeni bir tuzakla saldırıyor! Hesabınıza para geldiği mesajıyla gönderilen linklere sakın tıklamayın.

DOLANDIRICILAR, mobil dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisini ekledi. Son günlerde sıklıkla kullanılan bu yeni yöntem, WhatsApp üzerinden kullanıcılara “hesabınıza para geldi” mesajı göndererek altına bir link bırakmak şeklinde gerçekleşiyor. İşte detaylar:

DOLANDIRICILAR, insanları kandırmak adına sürekli olarak yeni yöntemlere başvuruyor. Bu kez, WhatsApp üzerinden yapılan dolandırıcılık yönteminde kullanıcılara sahte bir “hesabınıza para geldi” mesajı gönderiliyor ve mesajın içinde bir link bulunuyor. Kullanıcıların bu linke tıklamaları hedefleniyor ve bu şekilde hesapları ele geçirilmeye çalışılıyor.

UZMANLARA göre, bu tür durumlarla karşılaşan kişilerin adli makamlara başvurması önemlidir. Ancak bazı kişiler, dolandırıcıların tuzağına düşmekten çekindikleri için durumu açıklamaktan kaçınabilirler. Uzmanlar, bu gibi durumların hemen yargıya taşınması gerektiğini vurguluyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.