SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Doğuş Optik, yaz sezonuna damga vuruyor

Bu haber 05 Ağustos 2023 - 8:00 'de eklendi.

Torbalı’da optik alanında öncü firmalardan olan Doğuş Optik, yaz mevsimine yeni modelleriyle damga vuruyor.

SEZON boyunca yeni modelleri mağazasında bulunduran Doğuş Optik, ürün çeşitliliğini de sürekli arttırıyor. Deneyimli firma, bünyesinde ise optik gözlerin yanı sıra güneş gözlükleri ve çocuk gözlüklerini de bulunduruyor. Ayrıca, istenilen tüm markalara ait gözlüklerin de satışını yapan Doğuş Optik, alanında fark yaratıyor.

İLÇENİN en işlek yeri sayılan Kazımdirik Caddesi üzerinde hizmet veren Doğuş Optik, bünyesinde bulunan son modern cihazlar ile optik gözlük satışı yapıyor. Her marka ve her modelde optik gözlük satan Doğuş Optik, her ay farklı markalarda kampanya yaparak ilçe halkının karşısına çıkıyor. Son teknoloji cihazlar ile kesim yapan firma, gözlük takan vatandaşların uğrak noktası oldu. İşletmeci Doğuş Sözalan, “Müşteri doktordan aldığı reçetesi ile bize geldiğinde gözlüğünü 3 dakika gibi kısa bir sürede sıfır hata ile hazırlayıp kendisine takdim ediyoruz. Bu yüzden müşteri sayımız her geçen gün artıyor. Müşterilerimizin işyerimizden memnun ayrılması bizi de mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

‘MESLEĞİMİZİN POZİTİF VE NEGATİF BİRÇOK YÖNÜ VAR’

SÖZALAN, İnsanlar mağazalarımızdan daha iyi görmenin mutluluğu ile ayrılıyorlar ya, biz gözlükçüler için çok bütün mutluluk bu… İşimizin negatif yönü ise halk sağlığını tehdit eden kalitesiz, sahte ürünlerin internet ortamında ve dışarıda satılması. Bu ürünlere halkımızın çok kolay ulaşabilmesi. Bilerek ya da bilmeyerek bu ürünlerin alan ve sağlığını tehlikeye atan insanlar için üzülüyorum. Bu kişileri daha dikkatli olmaya davet ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.