SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Doğuş Optik açıldı

Bu haber 03 Temmuz 2021 - 3:49 'de eklendi.

Doğuş Optik kapılarını Kazımdirik Caddesi üzerinde açtı. Önceki gün yapılan açılış törenine Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı Esnaf Odası Başkanı Halil Gülcü ve çok sayıda davetli katıldı. Çetmen Mağazası yanındaki 50 metrekarelik mağazasında faaliyetine başlayan Doğuş Optik’te optik gözlükler, güneş gözlükleri, lens çeşitleri satışa sunulacak. Çiçeği burnunda işletmenin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Tekin ve Esnaf Odası Başkanı Gülcü yaptı.

BİRÇOK İNDİRİM UYGULANIYOR

12 yıldır sektörde olan Doğuş Sözalan tarafından açılan firmada, açılışa özel kampanyaların uygulanırken, özellikle güneş gözlüklerinde indirim de uygulanıyor. Doğuş Optik’te ayrıca gözlük cam kesme makinesi, cam ölçme makinesi ve odaklama makinesi de bulunuyor. Yıllardır sektörde yer alan genç işletmeci, açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.