SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Doğu yöresine ait kıyafetlerin satıldığı-kiralandığı Torbalı’daki tek mağaza

Bu haber 16 Eylül 2023 - 1:17 'de eklendi.

Doğu bölgesine ait yöresel kıyafetlerin satıldığı veya kiralandığı Torbalı’daki tek mağaza büyük ilgi görüyor. 6-7 çeşit farklı yöreye ait bay – bayan kıyafetleri uygun fiyata kiralamak isteyenler bu mağazanın yolunu tutuyor.

ATATÜRK Mahallesi 1617 Sokak üzerinde faaliyet gösteren Beritan Baran Yöresel Kıyafetleri mağazasında envai çeşit kıyafet, kemer, bileklik veya aksesuar bulabilmek mümkün. Düğüne veya özel güne gitmek isteyenlerin uğrak yeri olan mağaza, doğu bölgesine ait kıyafetlere de merakı olanların radarına girmiş durumda…

İZMİR VE ÇEVRE İLLERDEN BİLE MÜŞTERİLERİ VAR

DİYARBAKIR başta olmak üzere Şanlıurfa, Cizre, Silopi ve Hakkari yörelerine ait kıyafetlerin satıldığı – kiralandığı mağazanın işletmecileri Sevim ve Sevdet Sızıcı kardeşler, Torbalı’da ilk ve tek olmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti. Müşterilerinin sadece Torbalı’dan olmadığını, İzmir geneli hatta İzmir dışındaki çevre illerden bile müşterilerinin olduğunu aktaran Sevim Sızıcı, müşteriler kargo yoluyla yolladıkları kıyafetlerin büyük beğeni aldığını ifade etti.

HER KIYAFETİN FARKLI KİRALAMA BEDELİ VAR

HER bütçeye uygun kıyafetlerinin olduğunu belirten Sevdet Sızıcı ise, “Satışın yanı sıra kiralama da yapıyoruz. En fazla kiralama oluyor desem doğru olur. Çünkü müşteri bir düğün veya özel gün için bu kıyafeti giyecek ve belki de bir daha lazım olmayacak. O yüzden kiralama çok fazla. Her kıyafetin farklı kiralama bedeli var. Ama fiyatlarımızın uygun olduğunu söylüyorlar” şeklinde konuştu. Sızıcı kardeşler, daha fazla ürün görmek ve bilgi almak isteyenleri mağazalarına beklediklerini dile getirdi.

Beritan Baran Yöresel Kıyafetleri İletişim: 0 534 912 11 57

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.