SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Doğru tercih için Realty World’ü seçin

Bu haber 22 Şubat 2021 - 14:12 'de eklendi.

KORONAVİRÜS pandemisinin ardından yeni normal hayata geçiş adımları çerçevesinde kamu bankaları sıfır konut için düşük kredi paketleri açıkladı. Türkiye tarihinin en düşük faizli konut kredisinin açıklanmasının ardından birçok vatandaş konutlara yöneldi. Torbalı’da kurumsal yapısıyla hizmet veren Realty World, pandemi sonrası kredilerden yararlanarak ya da birikimlerini kullanarak konut sahibi olmak isteyen vatandaşları en doğru seçimi yapmaları için ofislerine bekliyor. Sektörde kurumsal gayrimenkul firmalarının önemini göz önüne alarak geçtiğimiz aylarda Alpkent Mahallesi’nde açılmıştı.

KURUMSAL VE GÜVENİLİR FİRMA: REALTY WORLD EFE GAYRİMENKUL

EFE Gayrimenkul olarak Realty World franchise’ı olduklarını dile getiren Zühtü Efe, “Kredinin açıklanmasının ardından konutlara talep oldukça arttı. Vatandaşlar, pandemi sonrası bahçeli müstakil evlere ve geniş peyzaj alanlı sitelere yöneldi. Biz de müşterilerimizin taleplerini ve mevcut şartları değerlendirerek en doğru tercihleri yapmalarına yardımcı oluyoruz. Siz de tarihin en düşük faizli kredilerinden yararlanarak ya da birikimlerinizi kullanarak konut sahibi olmak istiyorsanız, kurumsal ve güvenilir olan Realty World Efe Gayrimenkul’un Alpkent Mahallesi’ndeki 1047 Sokak üzerinde bulunan ofisini ziyaret edebilir, 0 532 390 86 35 numaralı telefona ulaşarak iletişim kurabilirsiniz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.