SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Doğaland Mobilya teşhir mağazasını Torbalı’ya açtı

Bu haber 22 Ocak 2022 - 22:23 'de eklendi.

Ucuzluğun ve kalitenin adresi 12 yıllık marka olan Doğaland Mobilya, Ertuğrul Mahallesi 3028 Sokak üzerinde açıldı.

MOBİLYANIN merkezi olan Karabağlar semtinde 12 yıldır üretim yapan Doğaland Mobilya, teşhir ürünlerini halk ile buluşturacağı merkezlerin ilkini Torbalı’ya açtı. Gün geçtikçe büyüyen ve hızla gelişen bir ilçe olarak gözlemledikleri Torbalı’da açtıkları 100 metrekarelik teşhir mağazasında model ürünler görücüye çıktı.

TÜRKİYE GENELİNDEKİ 165 MAĞAZAYA ÜRETİM YAPIYORLAR

ADNAN Gürsoy ile Gökhan Kayar ortaklığında faaliyetlerini sürdüren Doğaland Mobilya, toptancı olarak faaliyetlerini sürdürmenin yanı sıra ülkenin dört bir yanında bulunan 165 mağazaya ürün satıyor.

‘İSTENİLEN MODEL VE TASARIMI KISA SÜREDE YAPIYORUZ’

MAĞAZADA, ayrıca katalogdan beğenilen ürünlerin imalatını da yapan firma, en kısa sürede montaj için adrese teslim için yoğun çaba sarf ediyor. Kaliteli işçilikten ödün vermediklerini söyleyen Adnan Gürsoy (34), “İmalatını yaptığımız ürünler arasında çekyat takımı, köşe takımı, çestır koltuk, yatak odası, baza-yatak-başlık ve lambader yer alıyor. Üretimi yaptığımız modellerin teşhiri yapacak yer olarak Torbalı’yı seçtik. Potansiyeli yüksek ve biz de bu ihtiyacı karşılayabilecek bir firmayız” diye konuştu. Gürsoy, ayrıca Pazar günleri de açık olduklarını sözlerine ekledi.

Adres: Ertuğrul Mh. 3028 Sokak No: 11/1-A  Gsm: 0537 611 70 16

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.