SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Doğa Koleji’nden Kuşadası’nda muhteşem ortaokul mezuniyet balosu

Bu haber 24 Mayıs 2023 - 7:46 'de eklendi.

Doğa Koleji’nin 2022-2023 Eğitim-öğretim yılı 8.sınıf öğrencileri, görkemli bir geceyle mezuniyetlerini kutladılar.

ORTAÖĞRENİMİNİ tamamlayarak 2022-2023 eğitim-öğretim yılında liseye başlayacak öğrencileri kep attı. Kuşadası Double Tree By hilton’da gerçekleşen Liseye Geçiş Töreni’ne çok sayıda öğrenci katıldı

KEYİFLİ BİR MEZUNİYET GEÇİRDİLER

ÖĞRENCİLERİN tek tek isimleri okunarak sahneye davet edilirken, duygusal anları ise gözden kaçmadı. Salonu dolduran öğrenciler çalınan şarkılara eşlik etti. Keplerini atarak yeni bir döneme adım atan öğrenciler bu mutlu günde eğlenerek keyifli bir mezuniyet geçirdi.

‘YOLUNUZ AÇIK OLSUN ÇOCUKLAR’

OKUL Müdürü Mümin Ali Aydın yaptığı açıklamada, “Daha dün gibiydi okulun ilk günü. Ne çabuk geçti yıllarımız. Birlikte güldük, birlikte ağladık, birlikte büyüdük. Bir tırtıldık, kelebeğe dönüştük. Şimdi kanatlanma vakti. Yolunuz açık olsun çocuklar” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.