SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Doğa Koleji’nde ‘geleneksel yılbaşı partisi’ bu sene de yapılacak

Bu haber 21 Aralık 2023 - 0:48 'de eklendi.

Torbalı Doğa Koleji yılbaşı nedeniyle muhteşem yeni yıl partisi organize edecek. 29 Aralık’ta yapılacak olan etkinliğe tüm öğrenci ve velileri katılabilecek.

SAAT 18.00’de Torbalı Doğa Koleji bahçesinde düzenlenecek olan programda sucuk ekmek ikramında bulunulacak, varil ateşleri eşliğinde yeni yıl konseriyle söyleyen şarkılara eşlik edilecek. Ödüllü yarışmalar ve sürpriz etkinliklerin de bulunduğu yılbaşı etkinliği hakkında konuşan koleji yetkilileri, “Her yıl düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelen yılbaşı partimizi bu sene de düzenleyeceğiz. Yoğun katılım ve büyük eğlence eşliğinde keyifli bir vakit geçirilecek. Tüm öğrenci ve velileri davetlidir” şeklinde açıklamalarda bulundular.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.