SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Doğa Koleji, t-MBA Liderlik Akademisi’nden protokol ziyaretleri

Bu haber 24 Kasım 2022 - 1:17 'de eklendi.

Doğa Koleji özgün eğitim modeli t-MBA Eğitim Modeli Torbalı Doğa Koleji tarafından da başarılı bir şekilde uygulanıyor

DOĞA Kolejinde lise 9’uncu sınıftan 11’inci sınıfa süren t-MBA Dersleri içeriği, her ne kadar lise düzeyinde olsa da programın yapısı, dünyadaki üst düzey MBA programlarını temel alıyor. Bu derslerle öğrencinin hayatına işletme perspektifinden bakması amaçlanır. İleride  hangi  meslekte uzmanlaşırsa uzmanlaşsın, bu disiplin sayesinde hem yönetim hem de ekonomik dünyayı yorumlama açısından bir vizyon sahibi oluyor. Bu kapsamda Torbalı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisinin öğrencileri ilçe protokolüne ziyaretlere başladı.

İLK olarak Torbalı kaymakamı Ercan Öter’e ardından da Torbalı Ticaret Odası Meclis  Başkanı Bekir Söyler’i ziyaret eden öğrencileri t-MBA Eğitim Modeli hakkında bilgi  alışverişinde bulundu. Doğa Koleji Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Nilgül Karataş, t-MBA Öğretmeni  Filiz Arabacı Kılıç,  Bilge Yakupoğlu (Akademi Lideri) -İrem Apa (Finansal Kaynak Geliştirme Lideri)-Aziz Deniz Malkoç (Uluslararası Ilişkiler Lideri),Havin Bozan (Medya ve İletişim Lideri) da bu ziyaretlerde hazır bulundu. Kaymakam Öter ve TTO Meclis Başkanı Soyer’in t-MBA Liderleriyle yapmış oldukları ilham verici konuşmalar ve yönlendirmeler ziyareti ayrıca amacına ulaştırdı.

T-MBA NEDİR?

T-MBA (Teenager MBA) İşletme yüksek lisans programının lise düzeyine uygun olarak yapılandırılmış, Doğa Koleji’ne özgü eğitim modelidir. t-MBA, Ulusal düzeyde M.E.B ve Uluslararası düzeyde Pearson akreditasyonlu 9-10-11.sınıfları kapsayan üç yıllık Doğa Kolejine özgü bir Eğitim Programıdır ve 10 fark dersi içermektedir. t-MBA Eğitim Modelinin en önemli kazanımlarından olan t-MBA Liderlik Akademisi ile öğrencilerin “Liderlik” vasıflarını lise çağında öğrenerek iş dünyasına hazır bireyler olarak yetişmesidir. Öğrenciler, demokratik bir seçimle oluşturulan Doğa Liderler Akademisinde görev alarak okulun karar alma sürecinde aktif rol oynar, yürütülen her projenin tanıtım, organizasyon, lojistik ve finans çalışmalarını organize ederler. Öğrenciler, yönetim ve organizasyon becerilerinin yanı sıra kendini ifade etme ve inisiyatif kullanma becerisi ile özgüvenli bireyler olarak yetişirler. Özellikle sosyal sorumluluk projeleriyle kültürel farkındalığı ve kendini değişik platformlarda ifade etme becerisine sahip olurlar. t-MBA Liderlik Akademisi, t-MBA derslerinde öğrencilerimizin edindikleri bilgiler ışığında yaşayarak öğrenme için gerekli zemini hazırlarken, ürettikleri ve gerçekleştirdikleri proje ve organizasyonlar ile “Geleceğin Liderleri” olarak iş dünyasının yansımasını deneyimleme imkanı bulurlar

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.