SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Doğa Koleji öğrencileri, yeni eğitim-öğretim yılına ‘merhaba’ dedi

Bu haber 13 Eylül 2022 - 0:38 'de eklendi.

Özel Torbalı Doğa Koleji, 2022-2023 eğitim öğretim yılı açılışını muhteşem bir törenle gerçekleştirildi.

YAZ tatili bitti, milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği 2022-2023 eğitim-öğretim yılı için sınıflarda ders zili çaldı. Torbalı Doğa Koleji’nde okulun ilk günü coşkulu geçti. Düzenlenen açılış törenine, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Okul Müdürü Mümin Ali AYDIN “ Öğrencilerim, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı başlangıcıyla okula tekrar adım atmanın heyecanını, öğretmenlerinize ve arkadaşlarınıza kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorsunuz.

BİZLER ise öğrencilerimize yeni ufuklar açmak için canla başla çalışan meslektaşlarımızla bugün burada sizlerle buluşmanın gururunu yaşamaktayız. Eğitimin sağlam temeller üzerinde kurulmasında ve kişilerin ileri yaşlardaki başarılarında ilköğretimin önemi yadsınamaz bir gerçektir.

ÇAĞIMIZDA bilgi; hem çok çeşitlendi hem de ulaşılması çok kolay hale geldi. Hızla gelişen ve değişen bir dünyada yaşıyoruz. Teknoloji ve iletişimin gelişmelerini olumlu değerlendirip olumsuzluklarından uzaklaşabilmek ancak iyi bir eğitimle sağlanır. Gelecek, eğitimle biçimlenip değişecek ve bu değişim A’dan Z’ye her şeyi etkileyecektir. İşte bugün hep birlikte geleceği biçimlendirecek, dünyayı değiştirecek, Türkiye’nin aydın insanları olacak siz değerli öğrencilerimiz için çalışmaya başlıyoruz.  İnsanlığın ilk eğitim aldığı yer ailesidir. Bu sebeple biz öğretmenlere en büyük desteği öğrencilerimizin aileleri verecektir.

OKUL; öğrenciyi donanımlı, bilgili, hakkını arayan ve savunan, aydın ve aydınlatan birey olarak yetiştirmeye çalışır. Öğrencilerimizin okullarda kazandığı davranışları ve becerileri hayata olumlu yansıtmasında velilerimizin çok büyük katkısı olacaktır. Öğretmen, öğrenci ve veli ilişkisinin pozitif yaklaşımlarla sürdürülmesi, hedeflerimize daha hızlı ve daha sağlıklı ulaşmamızı sağlayacaktır.

SEVGİLİ Öğrenciler; sizler okulumuzda kişiliği gelişmiş, ilke ve hedefleri olan, çağdaş, bilgili, küçüklerini seven ve koruyan, büyüklerine karşı saygılı, zorluklarla baş eden, yenilikçi gençler olarak yetişiyorsunuz. Sizlerin başarısı ülkemizin temellerini daha da sağlamlaştıracak ve böylece geleceğimiz umut dolu olacaktır. Değerli öğretmenlerim; geleceğin umudu olan çocuklarımızın yetişmesinde sizlerin gayreti, sabrı, azmi ve donanımı asla unutulmamalıdır. Sizlere bu konuda yürekten inanıyor ve güveniyorum.

KURTULUŞUMUZUN 2. Yüzyılına girdiğimiz bu günlerde Sözlerimi Ulu Önder Atatürk’ün bir özdeyişiyle bitirmek istiyorum: ” En önemli görevimiz olan Milli Eğitim’de mutlaka başarılı olmak zorundayız. Ancak bu şekilde bir ulus aydınlığa kavuşabilir. Hepinize başarılı ve mutlu bir yıl diliyorum. “ ifadelerinde bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.