SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Doğa eğitimi farkıyla 23 Nisan Çocuk Şenliği

Bu haber 20 Nisan 2023 - 5:37 'de eklendi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yılında Elim Sende Anaokulu doğada görkemli bir kutlama gerçekleştirdi.

BİLİNDİĞİ üzere bundan 100 yıl önce ülkemiz düşman işgaline uğramış. O dönemin vatansever subay ve vatandaşları Anadolu’da bir direniş başlattılar. Ve bu direnişi örgütleyecek, sürdürecek yasal bir organ gerekiyordu. Bu ise 23 Nisan 1920 de açılan TBMM oldu. İşte kurtuluş savaşını ve ülkemizin bağımsızlığını sağlayan bu Yüce Meclisin kurulduğu gün Ulu önderimiz Atatürk tarafından geleceğinizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edildi.

İŞTE bizde Elim Sende Anaokulu olarak bu anlamlı gün dolayısıyla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını güzel bir şenliğe dönüştürerek gerçekleştirdik. Çocuk şenliği kapsamında çocuk dansları, çeşitli yarışmalar, palyaço eşliğinde oyun ve drama etkinliğiyle çocuklar eğlendi. Ardında İllüzyon ve kukla Show eşliğinde açık alanda ebeveynlerle birlikte doğada çocuk şenliği etkinlimize devam edildi. Daha sonra ebeveynler halat çekme vb yarışmalarla çocuk şenliğimize eşlik ettiler.

SON olarak katılan tüm misafirlerimiz eşliğinde Bayrak ve Atatürk posteri açılarak İzmir Marşı ebeveynler eşliğinde coşkuyla söylendi.

ÇOCUK şenliğimiz doğada çocukların özgürce oynayabileceği koşup eğlenebileceği doğanın sunduğu özgür bir ortamda gerçekleştirildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.