Torbalı’nın Ertuğrul Mahallesi Sadık İleri Bulvarı’nda hizmet vermeye başlayan Tatlıcı Celal Usta, kısa sürede tatlı severlerin uğrak noktası haline geldi. İşletmeci Berat Alyu tarafından açılan işletme, Torbalı’daki dördüncü şube olma özelliğini taşıyor.

KARŞIYAKA, Çiğli ve Bornova’daki şubeleriyle tanınan Tatlıcı Celal Usta, 1968 yılından bu yana tatlı sektöründe hizmet veriyor. Aslen Diyarbakırlı olan işletme sahipleri, tüm ürünlerinde Diyarbakır’a özgü tarifleri yaşatıyor.

ALYU, ürünlerin tamamının Çiğli’deki kendi imalathanelerinde üretildiğini belirterek şunları söyledi: “Tüm tatlılarımızı kendi imalathanemizde günlük olarak üretiyoruz. Yağ, un, ceviz, şeker ve fıstık girer, tatlı çıkar. Hiçbir katkı maddesi kullanmıyoruz. Yaz kış dondurmamız var. Ürünlerimiz tamamen doğal ve taze.”

TORBALI’DA açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gördüklerini ifade eden Alyu, kaliteli ve katkısız tatlıyı uygun fiyatlarla sunmaya devam edeceklerini vurguladı.
MENÜDE Öne Çıkan Tatlılar: Fıstıklı Baklava, Cevizli Baklava, Kuru Baklava, Fıstıklı Dürüm, Fıstıklı Şöbiyet, Fıstıklı Midye, Fıstıklı Havuç Dilim, Soğuk Baklava, Sütlü Nuriye, Cevizli Bülbül Yuvası, Saray Burma, Fıstık Sarma, Cevizli Kadayıf, Fıstıklı Kadayıf. Her biri günlük olarak taze üretilen bu tatlılar, Diyarbakır’ın geleneksel lezzetini Torbalı’ya taşıyor.
ADRES: Ertuğrul Mahallesi, Sadık İleri Bulvarı No:24/1-A, Torbalı (Tahmişçioğulları Kuruyemiş yanı)















