SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dirmil’deki internet altyapısı güçlendirildi

Bu haber 31 Mart 2023 - 1:13 'de eklendi.

Dirmil Mahallesi’nde var olan internet altyapısı güçlendirildi. Yaklaşık bir hafta boyunca devam eden çalışmalar birkaç gün içinde tamamlanacak.

YILLARDIR internet bulunan Dirmil’de yeni yapılan evlerle büyüyen ve gelişen sokaklarla birlikte internet ihtiyacı arttı. Bu nedenle Türk Telekom’a başvuran Muhtar Mustafa İçöz’ün talebine geçtiğimiz hafta yanıt veren Telekom, ekipleri bölgeye yönlendirdi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

YOĞUN bir şekilde süren çalışmaların birkaç gün içinde tamamlanacağını söyleyen Dirmil Muhtarı İçöz, direk dikme ve kutu yerleştirme çalışmalarının sürdüğünü anlattı. Mustafa İçöz, emeği geçen Türk Telekom çalışanlarına ve yetkililerine teşekkür etti.

HERKES DOĞAL OLARAK İNTERNET HİZMETİNDEN FAYDALANMAK İSTİYOR’

VATANDAŞLARININ artık daha sağlıklı olarak internet hizmeti alabileceklerini ifade eden Muhtar İçöz, ‘Günümüz internet çağı ve genci yaşlısı herkes doğal olarak bu imkandan faydalanmak istiyor’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.