SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dirmil’de sadece bir ağıldan 100 bin TL değerinde kuzuyu çaldılar

Bu haber 02 Şubat 2021 - 9:48 'de eklendi.

Dirmil Mahallesi’nde bulunan bir ağıldan 50 civarında kuzu çalındı. Kimliği belirsiz kişiler sabaha karşı girdikleri ağıldan kuzuları çalıp kayıplara karıştı.

OLAY, önceki gün Torbalı’ya bağlı Dirmil Mahallesi’nde meydana geldi. Sabah saat 05.00 sıralarında Ercan Orhan’a ait olan ağıla giren hırsızlar, kuzuları geldikleri kamyonete yüklemeye başladılar. Yaklaşık 70 civarında kuzunun bulunduğu ağıldaki 50’sini yükledikten sonra kaçtılar.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

AĞILA 60 metre uzaklıktaki evinde yaşayan Ercan Orhan, sabah gittiği ağılda hayvanlarının olmadığını görünce hemen jandarmaya haber verdi. Bölgeye gelen ekipler, parmak izi ve delileri topladıktan sonra hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Çalınan kuzuların maddi değerinin 100 bin TL civarında olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.