SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dirmil Ortaokulu, 8. Sınıf öğrencilerini geleceğe uğurladı

Bu haber 08 Haziran 2023 - 0:16 'de eklendi.

Dirmil Ortaokulu’ndaki 8.sınıf öğrencileri için hazırlanan yılsonu programında, coşku ile duygu yoğunluğu bir arada yaşandı.

DİRMİL Ortaokulu’nda görkemli bir mezuniyet töreni kutlandı. Kutlama öncesinde Okul Müdürü Mustafa Er bir konuşma yaparak, öğrencilere geleceğin anahtarını nasıl ellerinde taşıyabilecekleri konusunda etkili konuşma gerçekleştirdi.

DİPLAMALARI VERİLDİ

DİRMİL ortaokulu 8. Sınıf okul birimcisi Merve Dağlı’nin konuşmasından sonra, Okul Müdürü Mustafa Er öğrencilere diplomasını verdi, akabinde okul ikincisine Okul Müdür Yardımcısı Bülent Özen tarafından diplomaları verildi. Sırayla tüm öğretmenler, öğrencilere teker teker diplomalarını takdim ettiler.

MUTLULUKTAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

  1. SINIF öğrencileri, 7. sınıflara bayrak ve filama devir teslimi yaptılar. Ardından tüm 8. sınıf öğrencileri ant içerek, büyük heyecanla keplerini havaya fırlattılar. Büyük heyecana tanık olan aileler mutluluktan gözyaşlarını tutamadılar.

GELECEĞE UĞURLAMANIN GURURUNU YAŞADILAR

PASTA kesimi ve bol eğlence ile tören sonlandırılmış oldu. Okul Müdürü Mustafa Er, töreni hazırlayan Fen Bilimleri öğretmeni Zeynep Ünver Akbulut ve diğer öğretmenler, öğrencilerini mutlu ve heyecanlı şekilde geleceğe uğurlamanın gururunu yaşadılar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.