SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dirmil İlkokulu/Ortaokulu’nda coşkulu 23 Nisan kutlaması

Bu haber 28 Nisan 2023 - 0:33 'de eklendi.

Dirmil İlkokulu/Ortaokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

KUTLAMA töreni öncesinde, okul bando takımının öncülüğünde öğrenciler, köyün sokaklarında yürüyüşleri, kutlama programına ilgiyi daha da artırdı. Daha sonra Torbalı Belediye bando ekibi kısa bir programla kutlamalara renk kattı.

VELİLER VE KÖY HALKININ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

İSTİKLAL Marşı ve Saygı duruşu ile başlayan program çeşitli etkinlikler, halk oyunları, şiirler ve yarışmalarla devam etti. Veliler ve köy halkının yoğun ilgi gösterdiği program ödül töreni ile sona erdi.

DEPREMZEDE ÖĞRENCİYE ÖDÜL VE HEDİYE VERİLDİ

ÖZELLİKLE deprem bölgesinden misafir öğrenci olarak gelen ve bugün okuldan ayrılacak olan öğrenciye ödül ve hediye verilmesi duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu. Okul Müdürü Mustafa Er’in elinden hediyesini alan depremzede öğrenci, arkadaşları ve öğretmenleri ile vedalaştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.