SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dilim karpuz dönemi!

Bu haber 24 Nisan 2022 - 2:06 'de eklendi.

Torbalı’da tezgahlara çıkan ve ortalama ağırlığı 7 ile 15 kilogram İran’dan getirilen ithal karpuz, kilogramı 15-16 liradan alıcı buluyor

HEM hafif hem de sağlıklı bir meyve olan karpuz, sıvı ihtiyacını karşılamasının yanı sıra metabolizmayı da düzenliyor. Yaz mevsiminin habercisi de olan karpuz, tadı ve serinletici özelliği ile sofralarda yerini almaya başladı.

Metropolis Bulvarı üzerinde hizmet veren Gül Manav’daki tezgaha çıkan ve ortalama ağırlığı 7 ile 15 kilogram İran’dan getirilen ithal karpuz, kilogramı 15-16 liradan alıcı buluyor. Fiyatı çok gören vatandaşlar ise, çözümü yarım ya da çeyrek alarak bulurken bazıları ise sadece sormakla yetiniyor. Yerli karpuzların da kısa sürede tezgahlarda yerini alması bekleniyor.

İLK olarak ithal karpuzların tezgahlara çıktığını belirten Uğur Bayer, fiyatın da kısa sürede düşeceğini söyledi. Bayer, “Karpuzlarımız yeni geldi. Yerli değil, İran karpuzu ama tadı da yemesi de gayet güzel. Şeker gibi tadı var. Vatandaşlar yarım istiyorlar, çeyrek istiyorlar, tüm alıyorlar. Bazı vatandaşlarımız alamıyor pahalı olduğundan dolayı. Yerli karpuzumuz çıktığında fiyatlarımız Ramazan ayından sonra 10 liraya kadar düşer” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.