SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dilencilerimiz artık ilçe dışından geliyor!

Bu haber 31 Ağustos 2022 - 1:10 'de eklendi.

Torbalı’da özellikle son yıllarda dilencilerin sayısı iki katına çıktı. 5 yıl öncesine kadar sokaklarında tek bir dilencinin bulunmadığı ilçede, adım başı dilenciyle karşılaşmak mümkün…

BİR zamanlar dilencilerin parmakla gösterildiği Torbalı, özellikle son dönemde dilencilerin merkezi haline geldi. İlçede dilencilik artık bir meslek olarak nitelendirilirken, çoğunluğu Suriyeli sığınmacılardan oluşan dilenci topluluğu, Torbalı’nın en işlek cadde ve sokaklarını mesken tuttu.

SIK sık yaralamalı ve ölümlü trafik kazalarının yaşandığı bölgelerde mendil satarak dilenen çocukların sayısı gün geçtikçe artarken, ilçe merkezindeki kaldırımlar da çocuklu kadınların işgaline uğruyor.

KAZIMDİRİK Caddesi, Mithapaşa Caddesi, İsmetpaşa Caddesi ve Hükümet Caddesi’nin yanı sıra camii önlerini de ablukaya alan dilenci topluluğu, halkında iyi niyetini de suiistimal ediyor.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.