SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dilek Gurme Kasap’tan büyük yatırım: Çoban Et’i devraldılar

Bu haber 19 Nisan 2023 - 0:08 'de eklendi.

2022 Üstün Lezzet Ödülü sahibi olan Ayrancılar’ın ünlü kasabı Dilek Gurme’den yeni bir yatırım hamlesi daha geldi. Çoban Et’i devralan işletmeci Mehmet Günbey, burayı eşsiz bir mesire alanı ve entegre et tesisi haline dönüştürdü. Açılışa özel fiyatların uygulandığı işletme, misafirlerini bekliyor.

AYRANCILAR’IN ilk kasabı olarak bilinen kasap Bedri’nin oğlu Mehmet Dilek Günbey, 2018 yılında Dilek Gurme Kasap’ı açtı. Deneyimli firma hizmet verdiği 5 yılda kendisini ispatladı ve sattığı ürünler, düzenlediği kampanyalar ile adından söz ettirdi. Dilek Gurme, şimdi de büyük bir yatırıma daha imza attı.

ET SATIŞ REYONUNDAN ETLERİNİ ALDIKTAN SONRA MANGALINI YAKIP PİKNİK YAPABİLECEKSİNİZ

OĞLANANASI mevkiinde bulunan Çoban Et tesislerini devralan Mehmet Günbey ve oğlu Bedirhan Günbey, Torbalı’ya yepyeni bir mesire alanı daha kazandırdı. Tesislerin içine ‘et satış reyonu’ da koyan Günbey, piknik alanını ise faaliyete geçirdi. Dileyen müşteriler, tesis içine açılan et satış reyonundan etlerini aldıktan sonra mangalını yakıp piknik yapabilecek. Mangal yakmak istemeyenler için hazır ve yanık vaziyette mangal da temin edilebilecek.

YANINIZDA HERHANGİ BİRŞEY GETİRMENİZE GEREK KALMADAN MANGALINIZI YAPABİLECEKSİNİZ

İŞLETMEYE gelirken yanınızda getirmeniz gereken herşey Dilek Gurme’nin sosyal tesisisinde bulunacak. Domatesinden soğanına çatalına kadar, peçetesinden masa örtüsüne bardağına ve çatalına kadar herşey buradan temin edilebilecek.

GİRİŞ ÜCRETSİZ OLACAK

GİRİŞİN ücretsiz olacağını söyleyen Mehmet Günbey, yağmurlu havalarda 2.000 metrekare büyüklüğünde kapalı alanlarının oluğunu aktardı.

ÖZEL GÜNLER İÇİN İKİ KATLI KAPALI ALAN DA BULUNUYOR

‘HER masada mangalımız vardır’ diye sözlerini sürdüren Günbey, ‘Tesisimizde çocuklar için yüzme havuzu da bulunuyor. Ayrıca, özel günlerinizde her masada şöminesi bulunan iki katlı kapalı alanımız da var’ şeklinde konuştu. Mehmet Günbey İletişim: 0 532 658 57 83

AÇILIŞA ÖZEL FİYATLAR ŞU ŞEKİLDE:

Dana Kıyma 258 TL

Dana Kuşbaşı 288 TL

Kuzu Kol Kemiksiz 298 TL

Kuzu Gerdan 228 TL

kASAP Köfte 258 TL

Kuzu Isgaralık 328 TL

Kuzu Çöp Şiş 328 TL

Kuzu Pirzola 358 TL

Kuzu Beyti 358 TL

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.