SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dilek Gurme halkın yanında! Birçok et ürününde ‘büyük indirim’ başlattı

Bu haber 03 Ağustos 2023 - 0:53 'de eklendi.

Gelen büyük zamlara rağmen kendi çiftliğinden halka et satışı yapan Dilek Gurme, yine halkın yanında olduğunu gösterdi. Kurbandan önce yaptığı ‘herkesin evine et girecek’ kampanyasıyla fark yaratan firma, 11 Ağustos’a kadar sürecek büyük kampanya başlattı.

Ayrancılar’da hizmet veren ve ünü Torbalı sınırlarını aşıp tüm Ege Bölgesi’ne yayılan Dilek Gurme Kasap, yepyeni bir kampanyaya daha imza atıyor. İşletmeci Mehmet Günbey, kısa süreli kampanyadan yararlanmak isteyen herkesi beklediklerini söyledi.

KAMPANYA hakkında bilgi veren Günbey, “Süt kuzu pirzola 295 TL, süt kuzu gerdan 168 TL, süt kuzu kol 198 TL, süt kuzu incik 168 TL, dana kıymalık et 298 TL olarak fiyat belirledik. Etlerimiz, karnabat özel besi yumuşacık ve pamuk gibidir. Kampanyadan faydalanmak isteyenleri mekanımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINA DAĞITIM YAPIYOR

MEHMET Günbey, baba-dede mesleğini ve yeni damak zevki Dilek Gurme Kasap’ı şöyle anlattı; “Dilek Gurme Kasap, tecrübesi ve titiz çalışma prensiplerinden taviz vermeden her zaman küçükbaş veya büyükbaş hayvanların ürünlerini en özel şekilde işleyerek, Türkiye’nin dört bir yanına hızlı dağıtımını yapmaktadır. Ayrıca her isteğe ve ihtiyaca uygun özellik ve büyüklükte dana bonfile, dana antrikot, dana kontrafile, Dallas, tiban, newyork, isli et, füme, kuru et, pastırma, kavurma, Osmanlı tarzı sucuk vb. işlenmiş ürünleri toptan satışımız ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.