SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dikkat! Meydanda bulunan bu kapağı kırık çukura düşebilirsiniz!

Bu haber 15 Nisan 2024 - 7:58 'de eklendi.

Torbalı Mahallesi’ndeki meydan parkta bulunan bir kapak ‘yarı açık vaziyette’ tehlikeli bir durum yaratıyor. Mahalle sakinleri Torbalı Belediyesi’ne seslenerek, gözden kaçmış bu konu ile ilgilenmelerini istedi.

TORBALI Mahallesi’ne 2015 yılında meydan yapıldı. Süs havuzunun da bulunduğu bölgeye oturma bankları da konuldu. Süs havuzunda günün belirli saatlerinde su ve ışık ile görsel şölen de yaşatılıyor. Havuza su sağlayan makine dairesi ise yerin altında bulunurken, kapaklarla da koruma altına alındı.

ANCAK, yerin altında bulunan makine bölümlerinin yer aldığı bölümün kapağı ise açılmış vaziyette duruyor. Tehlike yaratan bu durum hakkında yetkililere seslenen mahalle sakinleri; “Kapağın açık olduğunu görmeyen bir kişi içine düşebilir. Torbalı Belediyesi’nden bu konu ile ilgilenmesini istiyoruz” diye konuştular.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.