SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dijital Tarım Pazarı’nın önemi Çapak’lı çiftçilere anlatıldı

Bu haber 10 Mart 2021 - 9:17 'de eklendi.

Torbalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çiftçilere Dijital Tarım Pazarı hakkında bilgi verdi

ÇAPAK Mahallesi’nde doğal afetlerde çiftçilerin mağdur olmaması için yapması gereken işlemler ve Tarım Sigortası önemi, Çiftçilerin pazarlama sorunu çözümünde Dijital Tarım pazarının önemi çiftçilere İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından aktarıldı.

TARIM ve Orman Bakanlığı, üreticiyi korumak ve tüketicinin daha sağlıklı ve uygun fiyata ürüne ulaşması için dijital bir platform kurdu. Ürünlerin değer fiyattan satılmasını sağlayan pazara kayıtlı çiftçi sayısı 100 bine ulaştı. Çiftçiler üretiyor, emek verdiği ürünlerinin karşılığını alıyor. Tüketiciler de sağlıklı ürünleri uygun fiyata satın alabiliyor.

DİJİTAL TARIM PAZARI’NA YOĞUN TALEP

SALGIN döneminde teması en aza indirgeyen sistemden üretici memnun. Ülke genelinde sisteme kayıtlı çiftçi sayısı 100 bini buldu. Yakın zamanda bu rakamın daha da artması bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.