SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dihanka Yatak’ta satışa sunulan ürünler büyük ilgi görüyor

Bu haber 21 Mart 2024 - 1:46 'de eklendi.

Dihanka Yatak, Torbalı Mahallesi’ne geçtiğimiz Ocak ayında açılmıştı. Çiçeği burnundaki işletmede açılışa özel indirimler de uygulanırken, işletmeciler Mustafa Kırmızı ve eşi Müjde Kırmızı gördükleri ilgiden memnun olduklarını söylediler

TORBALI Mahallesi Metropolis Bulvarı üzerindeki Kasap Durağı’nda bulunan 130 metrekarelik mekanda hizmet veren Dihanka Yatak’ta “yatak, baza, başlık çeşitleri ile kanepe ve ev tekstili (yorgan, yastık, çarşaf) satışa sunuluyor. İşletmede ayrıca bistro set ürünleri de görücüye çıktı.

İDDİALI ÜRÜNLERİYLE FARK YARATIYOR

TORBALI’NIN iddialı yatak mağazaları arasında olduklarını, satışa sundukları ürünlerle farkını gösterdiklerini söyleyen işletmeci Müjde kırmızı, detaylı bilgi almak ve ürünleri görmek isteyenleri beklediklerini dile getirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.