SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

DG Airsoft, ‘Dilek Gurme’ farkıyla Ayrancılar’da hizmetinizde…

Bu haber 22 Kasım 2023 - 0:09 'de eklendi.

Torbalı’da ilk olan ve Türkiye’de ise hizmet verdiği alan itibariyle yine tek olan Airsoft oyun alanı, hizmet vermeye başladı. Ekibini kurduktan sonra evler, damlar, araziler ve hangarların olduğu parkurda, gerçek olmayan tabanca ve tüfekler ile kıyasıya mücadele edeceğiniz Airsoft’un ülkenin her bölgesinden gelecek katılımcıları bekliyor

DG AİRSOFT oyun alanı Ayrancılar’ın ünlü markası Dilek Gurme farkıyla Oğlananası eski Çoban Et tesislerinde hizmet vermeye başladı. Kendi ekibini kurup arkadaşlarınla birlikte savaş oyunu oynayabileceğiniz bir alanı tasarlayan Mehmet Günbey ve oğlu Bedirhan Günbey, “Oyunumuz, gerçek olmayan tabanca ve silahlar ile bilye mermilerle iki grup arasında oynanıyor. Tamamen profesyonel airsoft ekipmanlar ve koruyucu kıyafetler ile oynanıyor. Haftanın 7 günü açık olan mekanımız rezervasyon ile çalışıyor. Gündüz veya gece fark etmiyor.

MEHMET Günbey, “3 tane 3’er bin metrekarelik kapalı alana sahibiz. Bizim ekipmanlarımız ile oynamak isteyenler minimum 4, maximum 10 kişi olması gerekmektedir. Kendi ekipmanlarınız ile 1.000 kişilik airsoft alanından ve kamp alanından yararlanabilirsiniz.

10.000 METREKARELİK alan, 30.000 metrekarelik alan ve 80.000 metrekarelik alanlar olmak üzere çok farklı oyunlar yer alıyor. Parkur içinde evler, Damlar, Araziler ve hangarlar var. Bilgi almak isteyenler 0 552 547 11 06 numaralı iletişim hattını arayabilir” dedi.

ADRES: Oğlananası Cumhuriyet Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No.158 Menderes/İzmir

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.