SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Devlet Hastanesi’nde ‘Dünya Emzirme Haftası’ etkinliği

Bu haber 08 Ağustos 2023 - 15:06 'de eklendi.

Torbalı Devlet Hastanesi’nde 1-7 Ağustos Dünya Emzirme Haftası kapsamında farkındalık etkinliği düzenlendi.

BAŞHEKİM Miraç Çavdar ve hastane yönetim ekibinin de katılımıyla düzenlenen etkinlikte, annelere ”Anne Sütünün Önemi ve Doğru Emzirme Teknikleri’ hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

BAŞHEKİM Miraç Çavdar, etkinlikte ilk 6 ay sadece anne sütü ile beslenmenin önemini vurgulayarak çocuk sağlığına da büyük katkı sağladığına dikkat çekti.

YAPILAN açıklamada; “Emzirmedeki farkındalığı artırmaya çalışıyoruz. Polikliniğimizi ziyaret eden hastalarımızın emzirme konusunda bilgilendirip, emzirmenin sürdürülebilirliği konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sadece hastalıkları tedavi etmek değil bebeklerimizin sağlığının devamlılığı çok önemli. Anne sütü kadar değerli besinin onları hastalıklardan nasıl koruduğuna dair bilgilendirme yapıyoruz. Özellikle anne sütünün yanına mama koyma konusunda istekli görüyoruz annelerimizi. Onları anne sütünün değeri konusunda yeterince bilgilendirdiğimiz zaman anne sütünün devamlılığı konusunda daha iyi cevaplar geri dönüşler alıyoruz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.