SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Deve sırtında gelin aldılar

Bu haber 03 Eylül 2021 - 0:01 'de eklendi.

Damat Hüseyin Kadersiz, davul zurna ve zeybekler eşliğinde Torbalı Mahallesinde ikamet eden gelin Hande Sayar’ı deveyle almaya geldi. Torbalı’nın mahallelerinde deve ile gezen gelin, ilçe halkının ilgi odağı oldu

AYDIN’DA yaşayan Hüseyin Kadersiz, Torbalı’da ikamet eden Hande Sayar ile Pazar günü hayatını birleştirdi. Yapılan düğün töreni ise ilginç görüntülere sahne oldu. Ege yöresine ait Yörük kültürü düğünde yaşatıldı. Damat Hüseyin Kadersiz, davul zurna ve zeybekler eşliğinde Torbalı Mahallesinde ikamet eden gelin Hande Sayar’ı deveyle almaya geldi.

DAMAT gelini anne ve babasının evinden türküler eşliğinde çıkartarak deveye bindirdi. Torbalı’nın mahallelerinde deve ile gezen gelin, ilçe halkının ilgi odağı oldu. Bazı vatandaşlar deve ve gelin ile hatıra fotoğrafı çekilirken, düğün ilginç görüntülere sahne oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.