SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

DEVA’nın mavi yeleklileri sahada!

Bu haber 13 Ekim 2022 - 0:37 'de eklendi.

DEVA Partisi İlçe Teşkilatı Çarşamba günü kurulan Barış Yapı pazaryerindeydiler. Vatandaşa broşür dağıtan partililer, Genel başkanlarının selamlarını ilettiler.

YAPILAN açıklamada; “Ekonomide ki bu kötü gidişata dur demek için DEVA Partisi kadroları olarak bizler hazırız. Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın selamlarını ilettik. Daha önce yaptık, yine yaparız. Torbalı’nın DEVA’sı Hazır!” dediler.

BELİRLİ bir seçim takviminin henüz açıklanmamasına rağmen karşılarında DEVA Partisi gönüllülerini gören vatandaşlar bir taraftan sıkıntılarını aktarırken, diğer taraftanda kendilerini dinleyen partililere Ali Babacan’a ve partiye karşı duydukları sevgiyi, memnuniyeti dile getirdiler. Saha etkinliği sonrası açıklamada bulunan yetkililer: “Mavi Yelekliler sahada söylemi ile çıktığımız yolda çeşitli esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik. Sahada partimizi ve eylem planlarımızı anlatıyor, beklentileri not ediyoruz. Vatandaşlarımız o kadar bezgin ve yorulmuş bir durumda ki kurtarıcı olarak gördükleri Ali Babacan ve kadrolarının memleketi eski günlere kavuşturması için temennide bulunup yoğun bir teveccüh ile bizleri karşı karşıya bırakmaktadırlar.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.