SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

DEVA’nın İl Başkanı Torbalı’ya geldi

Bu haber 26 Ağustos 2021 - 20:43 'de eklendi.

Deva Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, Deva Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Kadın Buluşması’nda Torbalılı kadınlarla sohbet etti.

SİYASETTE kadınların tuttuğu yer, kadınların toplumsal yaşamdaki konumu, ülkenin güncel siyasal durumu ve bunun kadınlara yansıması gibi konular üzerinde konuşmaların yapıldığı etkinliğe Tepeköy Mahalle Muhtarı Ebru Efe’nin de katılması göze çarptı.

“SİYASETTEKİ ATAERKİL DÜZENİ YIKACAĞIZ”

ETKİNLİĞE katılım sağlayan Torbalılı kadınlarla soru cevap şeklinde partinin sosyal ve ekonomik politikaları üzerine de konuşan Ösen, bu zamana kadar kadınların siyasette yeterince kendilerine yer bulamadığını, siyasetin bu nedenle ataerkil bir iş görünümünde olduğunun altını çizen Ösen, bu durumu yıkacaklarını da dile getirdi.

KONUYA ilişkin Ösen; ”Bu zamana kadar siyaset kadınların yeterince içinde yer alamadığı bir ortamdı. Bu nedenle siyaset ataerkil bir uğraş olarak süregeldi. Biz siyasette kadın rengini belirginleştireceğiz ve bu düzeni yıkacağız.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.