SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Deva’nın gençleri erken seçimin startını verdi

Bu haber 22 Şubat 2022 - 18:59 'de eklendi.

Deva Partisi Torbalı Gençlik Çalışmaları Başkanlığı,  bugün seçim çalışmaları için sahaya indi. Cumhuriyet mahallesi- Halk Yapı- Doğuş Yapı üçgeninde, girilmedik ev çalınmadık kapı bırakmayan gençlik yönetimi , ardından Sadık İleri ve Ertuğrulda broşür dağıtarak çalışmalarını tamamladılar.

YAPTIKLARI gençlik çalışmaları hakkında gazetemize açıklamada bulunan Gençlik Çalışmaları Başkanlığı; Bugüne kadar yapılan tüm gençlik çalışmalarımız partimizi ve kendi siyasi anlayışımızı tanıtmak için yaptığımız çalışmalardı. Gelinen süreçte titizlikle ve hummalı bir çalışma ile yürüttüğümüz gençlik oluşumumuz bugün itibari ile çevikleşme hareketini tamamlayıp erken seçime %80 oranında hazırdır.

BUGÜN genç arkadaşlarımız ile beraber kapı kapı- sokak sokak gezerek Genel Başkanımız Ali Babacan’ın selamlarını ilettik. Parti programımızı ve Eylem Planlarımızı anlattık. Şunu sahada çok iyi görüyoruz ki Torbalı , Deva Partisi’nin iktidara yürüyüşündeki mihenk taşı olacak.

GELDİĞİMİZ konjonktürel süreçte yaşanan zorlukların farkındayız. Ve gelecek olan “Erken Seçimin” çalışma startını bugün vermiş olduk. Komisyonlarımız ve çalışma başkanlığımız  değişimi isteyen, bunun sadece seçim ile olacağına inanan, Sosyal Demokrasi’nin kazandırdığı, değerlelere sahip genç bireyler sayesinde güç kazandı.

VE bu süreçte: Gençlik yönetimimizde, komisyonlarımızda çevikleşme hareketimizi tamamladık. “Karınca Modeli ve hücresel yapılanma modeli” ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geldiğimiz noktada gençlik çalışmaları başkanlığı olarak ilçemizde kurulan 406 seçim sandığının 172 tanesine genç sandık sorumlusu ve 86 tane okulumuzdan sorumlu 68 tane bina sorumlusu genç arkadaşımızın görevlendirilmesini yaptık.

SEÇİM koordinasyon merkezimizin temellerini genç ve dinamik bireyler üzerinde inşaa edeceğiz. Seçimin hukuki sürecinin takibi için oluşturulan ilçe seçim kurulunda, genç avukat arkadaşlarımız ile beraber 7 kişilik bir ekip kurduk. Kurulan ekip; seçim gününde ıslak imzalı tutanakların ve sandık sonuçlarının sisteme girilmesinde ve adliyede ysk’ya sağlıklı iletilmesi konusunda hassas bir çalışma yürütecektir. Oylarımıza sandıkta binada, adliye’de ve en önemlisi sanal ağ  sisteminde sahip çıkacağız.

ÖNÜMÜZDEKİ süreci genç bireylerle beraber yönetip demokratik Türkiye yapısının temellerini oluşturacağız. Gençlik mücadelemizi, gelecek mücadelemizi seçim gecesi başarıya ulaştırmak için durmadan canla başla çalışacağız. Mutlak gücün yozlaştırdığı iktidarı, ancak ve ancak genç beyinler demokrasiyle kavuşturabilir.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.