SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

DEVA’dan soğukta tezgah kuran esnafa bir tas sıcak çorba!

Bu haber 28 Ocak 2022 - 3:37 'de eklendi.

Demokrasi ve Atılım Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı, bugün soğukta tezgah kuran Perşembe Pazarı esnafına sıcak çorba dağıttı.

DEVA Partisi Torbalı İlçe Başkanı Serdar Havsut, Teşkilat Başkanı Murat Karaca, İlçe Sekreteri Abdullah Sancar, Halkla İlişkiler Başkanı Masum Yalkalk, Gençlik Politikaları Başkanı Edhem Demir, Sivil Toplum ve Dış İlişkiler Başkanı Ferhat Güneş ve ilçe yöneticileri ile parti üyelerinin katıldığı çorba dağıtımında DEVA Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı adeta pazarcı esnafının yüreklerini ısıttı.

ÇORBA dağıtımı esnasında pazarcı esnafıyla sohbet de eden DEVA Partililer, esnafın sorunlarını da dinlemeyi ihmal etmediler.

ÖTE yandan DEVA İlçe Teşkilatı, uzun bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Övünç Demir’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. “Misafirperverliklerinden dolayı kendisine ve CHP İlçe Teşkilatına teşekkür ederiz” mesajı paylaşıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.