SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

DEVA’dan Şoförler ve Ziraat odalarına ziyaret

Bu haber 18 Kasım 2021 - 1:00 'de eklendi.

DEVA Partisi Torbalı İlçe Yönetimi’nde kongre süreci ve Ali Babacan’ın da katılacağı büyük Torbalı kongresi için hazırlıklar son hızla devam ediyor.

ZİYARETLER kapsamında partinin yönetim kurulu üyeleri, Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cıva İsmail Akman ve Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin ile bir araya geldi.

DEVA Partisi İlçe Başkanı Serdar Havsut, ilçe ve ülke sorunlarının çözümlerine yönelik politikaların sivil toplum kuruluşları ve oda yönetimleri ile çözüleceğinin altını çizdi.

ZİYARETTE Torbalı’nın Tarım ile ulaşım sorunlarının konuşulduğu ve çözümlerine yönelik atılacak adımlar ve dirsek temaslarda bulunma gereksinimi üzerinde konuşuldu.

MİSAFİRPERVER ve çözüme yönelik bilgi alışverişinden dolayı oda başkanlarına teşekkür eden Serdar Havsut, ziyaretlerine devam edeceği bilgisini paylaştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.