SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

DEVA tırı yola çıktı

Bu haber 09 Şubat 2023 - 16:06 'de eklendi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde ciddi yıkıma neden olan depremin yaralarını sarma çabaları tüm yurtta olduğu gibi Torbalı’da da devam ediyor. Afet bölgesine destek çalışmaları kapsamında Deva Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı da dün bir yardım tırı yola çıkardı

GEÇTİĞİMİZ Pazartesi günü 04:17’de Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesi merkezli meydana gelen ve 10 ilde ciddi yıkıma neden olan deprem meydana geldi. AFAD tarafından ilk olarak 7.4 şiddetinde olduğu depremin şiddeti 7,7 olarak güncellendi. Deprem, artçılarıyla gün boyu devam ederken 13:24 Elbistan da meydana gelen 7,6 şiddetindeki ikinci deprem ise bilançonun daha da artmasına neden oldu. Yaşanan felaket nedeniyle yurt çapında 7 gün milli yas ilan edilirken, yurttaşlar da deprem bölgesine yardım seferberliğine girişti. Deprem bölgesinin yaralarını sarmak için tüm yurtta olduğu gibi Torbalı’da da pek çok siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu da çeşitli yardım kampanyaları başlattı.
İHTİYAÇ KALMAYANA KADAR DEVAM EDECEKLER
DEPREM bölgesine erzak ve giyim yardımı kampanyaları kapsamında bir çalışma başlatan Demokrasi ve Atılım Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı, dün akşam saatlerinde doldurduğu bir yardım tırını İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yardım toplama merkezi olarak belirlenen Fuar İzmir’e götürerek yardımları depremzedelere göndermek üzere yetkililere teslim etti. Üç günlük bir yardım kampanyası kapsamında toplanan erzakları ve giyim malzemelerini Fuar İzmir’deki görevlilere teslim eden DEVA Partililer, yardım toplama kampanyalarının bölgedeki ihtiyaçların tamamen giderilene dek sürdürüleceğini ifade ettiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.