SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

DEVA Partisi yarın seçim olacakmış gibi çalışmaya devam ediyor

Bu haber 28 Ocak 2023 - 2:17 'de eklendi.

DEVA Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı dün Perşembe Pazarı’nın Muratbey Mahallesi tarafında kurulan köylü pazarında pazarcı esnafı ve alışveriş için pazara gelen yurttaşlarla bir araya geldi

DEMOKRASİ ve Atılım Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı, dün Perşembe Pazarı’nın Muratbey Mahallesi tarafında kurulan köylü pazarında pazarcı esnafı ve haftalık pazar alışverişini yapmak için gelen yurttaşlarla buluştu. Pazarcı esnafının ve yurttaşların yaşadıkları sorunlarını dinleyen DEVA Partililer, yaşanan sorunlara ilişkin partilerinin eylem planlarını anlatan bildirilerini dağıttılar. Öte yandan kurdukları stantta yeni üye kaydı çalışması da yürüten DEVA Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı üye ve yöneticileri çalışmalarına ilişkin torgazete.com’a açıklamada bulundular.

SORUN BELLİ, HAZIR!

UZUN süredir ilçede kurulan semt pazarlarında düzenli olarak çalışmaya çıktıklarını ifade eden DEVA Partililer, “Pazar çalışmalarına başladığımız ilk günden bugüne yurttaşlarımız sorun ve talepleri aynı. Bunların başını ekonomik sorunlar çekiyor ve diğer sorunlar da doğrudan veya dolaylı olarak bu sorunla ilişkili. En başından beri, söylediğimiz gibi biz ekonomik problemlerin nasıl çözüleceğini çok iyi biliyoruz. Buna ilişkin çözüm yollarımızı hemşerilerimizle paylaşıyor, söz uçar yazı kalır diyerek bildirilerimizi de kendilerine dağıtıyoruz. Yurttaşlarımız hiç merak etmesin sorun belli, DEVA hazır. Tek yapmamız gereken damla damla birleşerek bu ceberut iktidarı selimizle yollamak” ifadelerini kullandılar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.