SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

DEVA Partisi İl Başkanı, Torbalı’daki depremzede aileyi ziyaret etti

Bu haber 02 Mart 2023 - 1:11 'de eklendi.

DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında ilçemize gelen depremzedeleri ziyaret etti

DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen ve beraberindeki il yönetimi, DEVA Partisi Torbalı İlçe yönetimi ile depremzede çocuklara da hediyeler verdiler. Deprem felaketi hakkında depremzedelerden de bilgi alan İl Başkanı DEVA Partisi’nin kendileri için her zaman seferber olduğunu ifade etti.

DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İl Yönetimimiz ve  Torbalı İlçe teşkilatımızla birlikte depremzede vatandaşlarımızın yanındayız. Çocuklarımızın gülümsemesi güç veriyor bize. Birlikte aşacağız bu kara günleri” ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.