SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

DEVA İzmir İl Başkanı Ösen’den Torbalı ve 8 ilçede esnaf ziyareti

Bu haber 25 Ocak 2021 - 0:52 'de eklendi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıkları ilçelerdeki esnaf ziyaretlerinde gördüğü ilgiden memnun oldu, “Siyasette yeni bir yol açarak halkımızın derdine deva olmak için çaba gösteriyor.

DEMOKRASİ ve Atılım Partisi (DEVA) İzmir İl Yönetimi, teşkilatlanma çalışmalarına hız verip birbiri ardına ilçe yönetimlerini açıklarken bir yandan da vatandaşın nabzını tutarak sorunlarına çözüm üretmek için sahaya indi. Teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıkları ilçelerde hem parti çalışmalarını yerinde gören hem de il ve ilçe yönetimleriyle birlikte esnaf ziyareti yapan DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, partisine yönelik ilgiden memnun olurken, “Siyasette yeni bir yol açarak halkımızın derdine deva olmak için çaba gösteriyoruz. Bunun sonuçlarını da sandıkta alacağımıza inanıyorum” dedi.

TÜRK demokrasi hayatına geçtiğimiz yıl Mart ayında Ali Babacan liderliğinde etkili bir giriş yapan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), İzmir’de gün geçtikçe büyüyor. DEVA Partisi İzmir il Başkanlığına getirilen Seda Kaya Ösen, iş insanlığının da verdiği cesaret ve sivil toplum kuruluşlarında daha önce üstlendiği görevler nedeniyle partisinin ilçelerdeki teşkilatlanma çalışmalarına hız vererek kısa sürede 12 ilçede yönetimleri belirledi. Ösen, daha bu belgelerdeki imzanın mürekkebi kurumadan yaptığı ilçe ziyaretleriyle de teşkilatlarının yanında olduğunu gösterdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.