SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

DEÜ Rektör Vekili Torbalı Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti

Bu haber 16 Mart 2024 - 6:04 'de eklendi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mahmut Ak ve üniversitenin üst yönetim üyeleri, üniversite-sanayi iş birliğinin başarılı örneklerinden biri olan Torbalı Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

ZİYARET kapsamında, yüksekokulun güncel faaliyetleri, araştırma projeleri ve eğitim-öğretim gündemine ilişkin önemli istişareler gerçekleştirildi.

GÖRÜŞME esnasında, Torbalı Meslek Yüksekokulu’nun son dönemde gerçekleştirdiği faaliyetler ve yürüttüğü araştırma projeleri detaylı bir şekilde ele alındı. Üniversite yönetimi, yüksekokulun başarılı çalışmalarından övgüyle bahsederek, bu tür iş birliklerinin önemine vurgu yaptı.

AYRICA, eğitim-öğretim sürecinin kalitesini artırmak ve öğrencilerin ihtiyaçlarına daha etkin yanıt verebilmek adına yapılabilecek iş birlikleri üzerinde duruldu. Üniversite-sanayi iş birliğinin daha da güçlendirilmesi ve bu sayede hem öğrencilerin hem de sanayinin ihtiyaçlarına daha iyi cevap verilmesi hedeflendi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.