SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Destekçilerinden, Övünç Demir için video

Bu haber 02 Temmuz 2023 - 22:41 'de eklendi.

Delege seçim takviminin belli olmasının ardından CHP Torbalı kulislerinde hareketlilik artarak devam ediyor. Seçimlerde beyaz liste ile yarışacak olan mevcut ilçe başkanı Övünç Demir için destekçileri, sosyal medyada “Daha gidecek çok yolumuz var” ve “Geçmişimiz de beyaz, geleceğimiz de beyaz” sloganları ile paylaşımlarda bulundu

GEÇTİĞİMİZ hafta delege seçim takvimi belirlenen ve 3 Temmuz – 13 Temmuz tarihleri arasında 60 mahallede gerçekleşecek delege seçimleri için ilçe başkan adayları ve ekipleri çalışmalarına hız kazandırdı. Şimdiye kadar iki adayın çıktığı yarışta liste renkleri de belli oldu. Mevcut ilçe başkanı Övünç Demir’in beyaz liste ile yarışacağı seçimlerde diğer ilçe başkan adayı Mesut Güler ise mavi liste ile yarışacak. 11 Kasım 2021’de göreve gelmesi ile birlikte CHP’ye Torbalı’da yeniden ivme kazandıran Övünç Demir, 27 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşen kongrede çalışmalarının meyvesini toplamış ve CHP Torbalı İlçe Başkanı seçilmişti. O tarihten bugüne sahayı boş bırakmayan Demir ve yol arkadaşları, pek çok ulaşılması güç başarıya da imza attı.

“GEÇMİŞİMİZ DE BEYAZ GELECEĞİMİZ DE BEYAZ”

PEK çok küskünlüğün yaşandığı CHP Torbalı İlçe Örgütü’nü devraldıktan sonra ilk iş olarak küskünleri barıştırmayı hedefleyen Övünç Demir, bu hedefinde başarıya ulaşmasıyla partisini yeniden sahada aktif bir konuma taşıdı. Bu başarının meyvesini geçtiğimiz Mayıs ayında gerçekleşen 28’inci Dönem Milletvekilliği ve 13’üncü Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde toplayan Demir ve yol arkadaşları; CHP’nin Torbalı’da uzun yıllar sonra ilk kez birinci parti çıkmasının yanı sıra Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na da yüzde 60 civarı destek bulunmasının mimarı olarak adlarını parti ve ilçe tarihine altın harflerle yazdırmayı başarmıştı. Bu başarıların ardından destekçilerinde de ciddi bir artış sağlayan Demir, henüz sosyal medyadan kendi adaylığına ilişkin henüz bir paylaşımda bulunmamasına karşın destekçileri tarafından sosyal medya kampanyası başlatıldı. Liste rengine vurgu yapılan “Geçmişimiz de beyaz, geleceğimiz de beyaz” sloganı ve daha büyük başarılara imza atmak arzularına vurgu yapılan “Daha gidecek çok yolumuz var” sloganlarıyla başlatılan kampanya kısa zamanda binlerce kişiye ulaştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.