SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Derya Atakul Boutique Alpkent’te açıldı

Bu haber 17 Şubat 2022 - 20:29 'de eklendi.

Asıl mesleği turizm olan ve yıllardır modayı yakından takip eden Derya Atakul, Alpkent Mahallesi’ne son derece modern ve şık bir butik açtı.

MAHALLEDEKİ 1002 Sokak üzerindeki 150 metrekarelik mağazada hizmet verecek olan Derya Atakul Boutique’de eşofman takımları, kadın takım elbiseler, günlük kıyafetler, hırka, kot pantolon, gece kıyafeti gibi ürünler satışa sunuldu. 26 yaşındaki Derya Atakul, geçmişten bu yana modaya ilgisinin bulunduğunu ve zaman ile şartlar olgunlaştıktan sonra, bu hayalini gerçeğe dönüştürdüğü için mutlu olduğunu kaydetti.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER UYGULANIYOR

DERYA Atakul, “Annem, kız kardeşim ve benim hayalim böylesine bir butik açmaktı. Yaklaşık 2 ay önce bu hayali gerçeğe dönüştürdük. Alpkent Mahallesi’nin gelişen noktasında şık bir mağaza açtık. Piyasanın altında fiyatlarla, bayanlara hitap eden ürünlerin satışını yapıyoruz. Açılışa özel indirimlerin yer aldığı ürünleri görmek isteyenler; ister mağazamıza gelebilir, ister @deryaatakulboutique adlı instagram hesabımızdan kıyafetleri görebilir” şeklinde konuştu.

TORBALI İÇİ ELDEN TESLİM, İLÇE DIŞI KARGOYLA TESLİM EDEBİLİYOR

İNSTAGRAM hesabı veya deryaatakul.com adlı web sayfası üzerinden de satış yaptığını genç işletmeci, “Ülkemizin neresinde olursa olsun, sipariş verilmesi halinde kargo yoluyla adrese teslim yapılıyor. Torbalı içi siparişleri ise elden teslim ediyoruz. Mağazamızdan alışveriş yapmak isteyenlerin dinlenebileceği, çay-kahvesini yudumlarken ne alacağına karar verebileceği hoş-nezih oturma alanlarımız da mevcuttur” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.