SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dervişoğlu, Akşener’in selamını getirdi

Bu haber 17 Nisan 2022 - 21:39 'de eklendi.

İyi Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, Kapalı pazaryerinde iftar yemeği düzenledi. İyi Parti Grup Başkanvekili Musavat Dervişoğlu’nun da katıldığı iftar yemeğine Torbalı halkı da yoğun ilgi gösterdi

İYİ Parti Torbalı İlçe Teşkilatı tarafından Kapalı pazaryerinde düzenlenen iftar programı yoğun bir katılım ile gerçekleşti. İyi Parti Grup Başkanvekili Musavat Dervişoğlu’nun katıldığı programa İyi Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Belediye Başkanı Mithat Tekin, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AKŞENER’İN SELAMINI İLETTİ

TORBALI’YA gelirken İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştüğünü belirten Dervişoğlu, “Buraya gelirken sayın Genel Başkanımızla telefonda görüştüm. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in tüm Torbalı’ya ve Torbalı halkına salami var, üzerimde kalmasın iletmiş olayım” dedi. Dervişoğlu, düzenlenen iftar programı nedeniyle İyi Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu ve ilçe yönetimine teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.