SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dereceye giren genç okçular, Mersin’deki turnuvaya katılacaklar

Bu haber 27 Nisan 2023 - 0:12 'de eklendi.

12-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen okçuluk turnuvasında dereceye giren 4 öğrenci Mersin’deki şampiyonluk turnuvasına katılmaya hak kazandı.

TORBALI Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan okçuluk kursunda eğitim alan 4 öğrenci büyük bir başarı elde etti. İzmir genelinde düzenlenen turnuvada dereceye giren öğrenciler, final maçları için Mersin’e gidecekler. Buradaki turnuvada ilk 4’e girmeleri halinde ise Fransa’ya gitmeye hak kazanacaklar.

ÖĞRENCİLERİN USTA ÖĞRETİCİLİĞİNİ BİRSEN DİŞ YAPIYOR

DENEYİMLİ usta öğretici Birsen Diş’in yetiştirdiği sporcuların başarısı göz dolduruyor. Usta öğretici Birsen Diş, yıllardır bu alanda yetiştirdiği başarılı sporcular ile biliyor ve Torbalı’da okçuluk denilince akla gelen ilk isim oluyor.

4 ÖĞRENCİ DERECEYE GİRDİ

HALK Eğitim Merkezi’nin kurumsal sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ‘İzmir genelindeki okçuluk turnuvasında, okullar arası İzmir bölge yarışmasında turnuvaya katılan Eslem Oral ikinci, Arda Yalçın dördüncü, Furkan Çabrık üçüncü ve Batuhan Onat ise beşinci olmuştur.

İLK 4 KİŞİ FRANSA’YA GİDECEK

YARIŞMANIN finalinde Mersin’de 22 ve 26 Mayıs’ta Türkiye okçuluk okullar arası şampiyonluk turnuvasına katılmaya hak kazanılmıştır.

FİNALDE dereceye giren ilk 4 kişi Fransa’nın Normandiya bölgesinde düzenlenecek olan dünya okullar arası şampiyonluk karşılaşmalarına hak kazanacaktır.’

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.