SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Depremzedelerin, optik gözlük ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayacak

Bu haber 18 Şubat 2023 - 2:19 'de eklendi.

İlçede her zaman ilklere imza atan ve öncü olan Durak Optik, yine çok iyi bir duyarlılık – insanlık örneği gösteriyor. Torbalı’nın ilk gözlükçülerinden olan Durak Optik, depremzedelerin optik gözlük ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılıyor.

KAHRAMANMARAŞ merkezli ve 0 ili birden etkileyen, binlerce insanımızın can verdiği ve binlercesinin de evsiz kaldığı deprem nedeniyle büyük bir göç başladı. Çoğu depremzede yaşadığı bölgeyi bırakıp ülkemizin çeşitli bölgelerine dağıldı. Bunların bir kısmı da Torbalı’ya geldi. Depremden kaçarken gözlüklerini evlerde unutan veya kaçış esnasında düşüren vatandaşlarımıza Durak Optik sahip çıkıyor.

BÜYÜK DUYARLILIK ÖRNEĞİ GÖSTERDİ

KAZIMDİRİK Caddesi ve Sadık İleri Bulvarı üzerindeki iki şubesiyle birlikte hizmet veren Durak Optik, deyim yerindeyse elini taşın altına koydu. Optik gözlük kullanan depremzedelerin, yeni gözlük ihtiyaçlarını veya tamir işlerini ücretsiz olarak yapan firma, büyük bir duyarlılık örneği gösterdi.

DUAYEN gözlükçü ve Durak Optik’in kurucusu Salih Durak ile oğlu Derya Durak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdiler; “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Yaşadığı memleketlerini terk edip gitmek zorunda kalan insanlarımıza sahip çıkmak zorundayız. Bu nedenle biz de elimizden geldiğince destek olmaya gayret ediyoruz. Depremzede bireylerin yeni gözlük ihtiyaçlarını karşılamak için burada bekliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.