SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Depremzedeler için kurdukları sofrada oruçlarını açtılar

Bu haber 11 Nisan 2023 - 6:02 'de eklendi.

Torbalı İYİ Parti İlçe Teşkilatı, ilçeye yerleşen depremzedelerin sofrasına konuk oldular ve birlikte iftar yemeği yiyerek oruçlarını açtılar. İlçe Başkanı Künarlıoğlu, yemekleri ailelerin evlerine hazır olarak götürdüklerini ve ailelere yük olmadıklarını söyledi.

İFTARIN ardından konuşan İlçe Başkanı Ahmet Künrlıoğlu, şunları söyledi: ‘Deprem bölgesinden gelen ailelerimize ilk günden bu yana desteklerimizi sürdürürken, bu güzel Ramazan ayı birlik beraberlik, paylaşma ayı diyerek depremzede ailelerimiz ile birlikte iftar yapıyoruz. Deprem yaralarımızı hep birlikte iyileştireceğiz.

İLÇEMİZDE yaşayan bir depremzede ailesine konuk olduk. Bu iftar programlarımızda yemeklerimizi yapıp götürüyoruz, ailelerimize yük olmuyoruz. Hep beraber olacağız, birlikte olacağız. Kini ve öfkeyi yüreğimizden söküp atacağız. Beraber, birlikte kardeşçe, huzur içinde bu ülkede yaşayacağız’ diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.