SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Depremzede öğrencilere sahip çıkan Utku Bahçıvan’a teşekkür plaketi

Bu haber 06 Temmuz 2023 - 7:23 'de eklendi.

Torbalı’daki bir lisede eğitim alan depremzede öğrencilerin ‘öğle yemeği’ ihtiyaçlarını karşılayan işadamı Utku Bahçıvan’a teşekkür plaketi verildi.

6 ŞUBAT 2023 tarihinde meydana gelen ve 10 ili etkileyen büyük deprem nedeniyle birçok vatandaşımız farklı bölgelere taşınmak zorunda kaldı. İlçemize de çok sayıda depremzede vatandaş gelirken, bazı depremzede ailelerin çocukları da Torbalı’daki okullarda eğitim hayatlarını sürdürmeye devam ediyor.

BU kapsamda da Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi’nde de çok sayıda depremzede öğrenci eğitimini sürdürüyor. İlçemizin sevilen ve başarılı iş adamı Utku Bahçıvan da bu okulda eğitim alan depremzede öğrencilere sahip çıktı. Bahçıvan, Şubat ayından okulların kapandığı Haziran ayına kadar depremzede öğrencilerin eğle yemeği ihtiyaçlarını karşıladı.

EĞİTİMCİLERDEN TEŞEKKÜR

TORBALI Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Ziya Demir ile Okul Müdür Yardımcısı İbrahim Özkaya, hayırsever işadamı Utku Bahçıvan’ı ziyaret ederek plaket verdi. Teşekkür eden eğitimciler, desteklerinden dolayı kendisini kutladı.

Utku Bahçıvan ise meydana gelen depremin yarattığı olumsuz tablonun düzelmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ve bu nedenle üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.